Werkervaring

Werkervaring

De afgelopen jaren heb ik  veel ervaring mogen opdoen in het danswerkveld. Hieronder vind je de meest actuele werkplekken en projecten. Neem voor een uitgebreider CV contact op via info@amberdroog.com  

ACTUEEL

UC Dance

UC Dance is een moderne en hard groeiende dansschool in Eindhoven en omgeving. Bij UC Dance staat het delen van kennis en ervaring met anderen centraal. De lessen staan in het teken van plezier, openheid, respect en samenwerken om zo met elkaar te werken naar een hoger niveau.

Bij UC Dance verzorg ik elke woensdag streetdance lessen van 6 tot 16 jaar en modern 14+ in Sportcentrum Harks, Geldrop. Interesse in een proefles? Meld je hier aan!

Kunstencentrum Venlo

Kunstencentrum Venlo is hét centrum in Venlo en omgeving voor kunst- en cultuureducatie. Een groot instituut met diverse cursussen in muziek, beeldend en natuurlijk dans! Benieuwd wat ik als dansdocent hierover te vertellen heb? Neem dan een kijkje op onze docentenpagina!

Bij Kunstencentrum Venlo verzorg ik elke maandag lessen jazz (12+, 16+ en 18+ ), dance fitness (18+) en met ingang van oktober yoga (18+). Interesse in een proefles? Meld je hier aan!

Balletstudio Brandevoort

Balletstudio Brandevoort is een snel groeiende balletstudio in de nieuwbouwwijk Brandevoort bij Helmond. Bij Balletstudio Brandevoort wordt lesgegeven in een enthousiaste en gemoedelijke sfeer. Aandacht voor alle individuele leerlingen staat centraal.

Bij Balletstudio Brandevoort verzorg ik elke dinsdag lessen modernjazz van 6 tot 18+ jaar. Interesse in een proefles? Meld je hier aan!

Dansschool Dream Dance

Dansschool Dream Dance is een professionele dansschool voor kinderen, jongeren en volwassenen die willen leren dansen. We hechten veel waarde aan een prettige sfeer in de dansschool. Het dansplezier, de aandacht voor elke leerling en het ontwikkelen van een goede danstechniek staat centraal in elke dansles.

Bij Dansschool Dream Dance verzorg ik elke donderdag lessen streetjazz (12-15 jaar en 16+ jaar), modern (14+ en 18+ jaar) en jazzfit 18+. Interesse in een proefles? Meld je hier aan.  

Kunstkwartier Helmond

Kunstkwartier Helmond is een bruisend instituut voor beeldende kunst, dans, muziek, schrijven en theater. In samenwerking met verschillende basisscholen en kinderopvangorganisaties in Helmond, Geldrop-Mierlo en Nuenen biedt Kunstkwartier een naschools lesprogramma aan. Onder begeleiding van deskundige vakdocenten, hebben leerlingen de mogelijkheid om na school , in kleine groepjes deel te nemen aan verschillende cursussen op locatie.

Voor Kunstkwartier verzorg ik dansworkshops op diverse locaties. 

Essink Sportcentrum | City Gym

Essink Sportcentrum | City Gym is een moderne en vooruitstrevende sportschool met een breed lesaanbod van yoga tot tot boksen. Persoonlijke begeleiding en een ”thuis” gevoel zijn van groot belang bij Essink!

Bij Essink Sportcentrum | City Gym werk ik als invaldocent voor diverse lessen yoga/yogalates.

SOCIAL MEDIA

FACEBOOK
Twitter
YouTube
LinkedIn
SOCIALICON
SOCIALICON