Biografie

Biografie

Wie ben ik?

Mijn naam is Amber Droog, geboren en getogen in Amersfoort. Van jongs af aan heb ik al een affectie gehad voor dans. Sinds ik mij kan herinneren danste ik het leven door. Een aantal jaren geleden verhuisde ik naar Tilburg om hier een nieuw avontuur aan te gaan: de opleiding docent dans aan de Academie voor Danseducatie op Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Deze HBO bachelor heb ik in vier jaar afgerond, waarna ik ben verhuisd naar Eindhoven. Hier woon en werk ik momenteel als freelance dansdocent.

Wat doe ik?

Ik ben opgeleid als allround dansdocent en geef momenteel dan ook lessen streetdance, hiphop, modern, jazz, algemene dansvorming en yoga van jong tot oud! Mijn week is dan ook onwijs divers en elke dag brengt weer een nieuwe uitdaging. Ik werk op een aantal ‘vaste’ plekken en verzorg daarnaast met regelmaat workshops op diverse locaties. Benieuwd naar wat ik zoal doe in de week?  Bekijk dan hier mijn actuele werkervaring. Interesse om een samenwerking aan te gaan en/of een workshop te boeken? Neem dan contact op.

Ik zie mezelf als…

Enthousiast, energiek, liefdevol en begaan! Ik geniet enorm van het lesgeven en alles dat daarbij komt kijken. Ik ben ervan overtuigd dat ik dit daarom ook overdraag. Met liefde, energie en passie je vak kunnen uitoefenen  is toch het mooiste wat er is?

Toekomstplannen

Naast dans heb ik ook enorme interesse in voeding en gezondheid. Hier ben ik veel mee bezig en daarom wil ik graag de verdieping opzoeken middels een vervolgstudie tot voedingsconsulent (start september 2019). Verder zou ik mijn yoga kennis en skills willen uitbreiden middels een officiële internationaal erkende opleiding tot yoga-docent. Dit zijn toekomstplannen, maar passen zeker bij de energieke en enthousiaste ondernemer die ik ben. Nooit uitgeleerd en altijd klaar voor een uitdaging!

SOCIAL MEDIA

FACEBOOK
Twitter
YouTube
LinkedIn
SOCIALICON
SOCIALICON